Májtisztítás Reishi gyógygombával

Egészségünk szempontjából kulcsfontosságú májunk optimális működése, egészsége. Mindennapi életünkben – észre se vesszük – de számos olyan tényező van, amely jelentősen károsíthatja májunkat, és annak hatékony működését. Gondoljunk csak a túlzott mértékű alkoholfogyasztásra, különféle gyógyszerek szedésére, magas zsírtartalmú ételek és gyorséttermi ételek fogyasztására.

A májnak rengeteg területen kell „helyt állnia”. Ne felejtsük el, hogy a máj termeli az epét, amely nélkülözhetetlen a zsírok emésztéséhez, a máj kiszűri a káros anyagokat a szervezetből, többféle hormont és enzimet termel és sorolhatnánk még létfontosságú feladatait.

Ha májunk nem tud megfelelő hatásfokkal működni, és nem tudja elvégezni a természet által „rábízott” élettani folyamatokat (pl. méregtelenítést), akkor túl a krónikus fáradtságon, olyan komoly problémák jelentkezhetnek, mint a cukorbetegség, vesebetegségek, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, emésztési problémák, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Májunkat „vértezzük” fel megfelelő „erővel” energiával, amelyre a természetes eredetű ganoderma lucidum gyógygomba készítmény ideális megoldást nyújthat. E gombát már az ősi időkben is alkalmazták hasonló célokra.

A Ganoderma gomba készítmény poliszacharid, terpén, hidroxi-proril-metil-cellulóz összetevői hatékonyan segítik a máj megerősítését, hatásfokának javítását és méregtelenítését.