Miért a MycoNutrit válasszuk?

Egyre nagyobb elismerést és teret kapnak az egészségmegőrzés (prevenció) és alternatív gyógyítás területén a gyógyombák. Minden gomba egyedi így minden MycoNutri termék is különleges. Segítünk Önnek, hogy miért érdemes a MycoNutri termékeit választania.

MycoNutri termékhez olyan nyersanyagokat használnak fel, amelyet a világ gyógygomba specialistája, Martin Powell írt elő a Clincal Giude című könyvében.

A gombák biomasszája különösen gazdag forrása bioaktív összetevőknek, amelyek a gombák myceliumainak, a fiatal gombák törzseinek és az immunológiailag aktív termékeiknek magas koncentrációját tartalmazzák, mint például poliszacharidokat, antibiotikumokat, enzimeket és egyéb fontos metabolitokat.

Néhány gyógyászatilag igen jelentős gombának, mint például a Cordyceps- myceliumában jelentős Cordycepin és más nukleozid-származék található-, a MycoNutri termékekbe kizárólag a kijelölt micéliumainak biomasszája kerülhet.

Ezen kívül, mint például az Agaricus brasiliensis (mandula gomba) és a Shiitake (Lentinula edodes) immunológiailag fontos poliszacharidjait (beta-glükán és a proteoglikán)- amelyet mycelium biomasszájuk eredetileg alacsony szinten tartalmaz, kiegészítik nagy koncentrációjú béta-glükánokban és poliszacharidokban gazdag kivonatokkal.

Más gyógygombák, mint (Ganoderma lucidum) vagy a Chaga (Inonotus obliquus) esetében a triterpén és más fenol összetevőik játszanak fő szerepet egyedi gyógyhatásukban, összhangban a hagyományos felhasználásukkal.

A MycoNutri Reishi-ben kombinálják a magas koncentrációjú, poliszacharidban gazdag forró vizes kivonatot az etanolos triterpén ganoderic és a lucidenic savakban gazdag kivonatokkal (ezek vízben gyengén oldódnak).

A MycoNutri Chaga-ban csak olyan nyírfakérgen növekedett gombákat (Inonotus obliquus) használnak fel, amely Szibériából, a Bajkál-tó régiójából származnak, mert ezeknek a legmagasabb a betulinsav tartalma.

A klinikai vizsgálatok szerint a Maitake (Grifola frondosa) gombatest és a tisztított beta-glükán kombinációja sokkal hatékonyabb, mint a G. frondosa önmagában, így a MycoNutri Maitake a kombinált kivonatot tartalmazza.

A gyógygombáknak, mint például az Oroszlánsörény gombának (Hericium erinaceus) is a gombateste és a myceliuma (fonala) más-más hatóanyagokat tartalmaz, ezért a MycoNutri készítményekben a különböző gombarészekből készült biomasszákat használják fel.

MycoNutri gyógygombák

Chaga (Hamvaskéreg gomba):

Hagyományos forró vizes kivonata a vadon növekedett Chaga és minimum 30/ poliszacharid, 2% betulinsav származékok keveréke. Koncentráció arány: 12:1

Cordyceps (Kínai hernyógomba):

A mycelium biomassza egyedi hibrid Cordyceps törzsből készült, amelyet természetazonos körülmények között termesztettek, így magas koncentrációban tartalmaz cordycepin és kapcsolódó nukleozid-származékokat.

Lion’s Mane (Cseppkőgomba):

A termőtest (25%) és a mycelium biomassza (75%) kombinációja a hericenones és erinacines a teljes spektrumával.

Maitake (Bokrosgomba):

Mycelium biomassza magas koncentrációjú melegvizes kivonata. Kapszulánként 20 mg Maitake MD-frakciót tartalmaz.

Reishi (Pecsétviaszgomba):

Kombinációja a triterpén-dús etanolos kivonatnak és a forró-vizes kivonatnak, amelyben a poliszacharidokat tovább koncentrálták úgy, hogy átvezették egy kromatográfiás oszlopon. Minimum 30% poliszacharid és 3% triterpén tartalom, átlag koncentrációs aránya 18:1.

Sun Agaric (Mandulagomba):

Kombinációja koncentrált forró-vizes kivonat és a teljes spektrum mycelium biomasszának. Minimum 30% poliszacharid tartalommal.

Kapcsolódó termékek

3 X Sun Agaric

Agaricus blazeii

Agaricus blazeii gombakivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő (mandula gomba)

tovább

Chaga

Inonotus obliquus

Chaga - Inonotus obliquus gombakivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő (hamvaskéreg gyógygomba)

tovább

Immun Complex

5 féle gyógygombakivonatot, zöldtea kivonatot és C vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő.

tovább

Sun Agaric

Agaricus blazeii

Agaricus blazeii gombakivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő (mandula gomba)

tovább